zebekozebeko

Wie zijn wij

PAAR WOORDEN OVER ONS

Schoonmaakbedrijf Zebeko is een dynamisch familiebedrijf en sinds 2008 gevestigd in Middelburg, Zeeland. Met inmiddels bijna 10 jaar aan ervaring in de schoonmaak/klusbranche kunnen wij u helpen met tal van klusjes in en rond uw huis.

Samenwerken?

Net als onze partners GJ Service, Janse Holidays en Walcheren vakanties interesse in onze diensten? Neem dan vandaag nog contact met ons op om uw (schoonmaak)klus met ons te bespreken! Mail ons op info@zebeko.nl voor een vrijblijvende offerte of spreek direct met één van onze medewerkers door ons te bellen op 06 22 11 17 40!

Schoonmaakbedrijf

Zo verzorgen wij bijvoorbeeld grote schoonmaakbeurten aan woningen en vakantiehuizen. Ideaal wanneer u uw woning of vakantiehuis verhuurt en de nieuwe gasten verwelkomd moeten worden in een zorgvuldig gereinigd onderkomen. Of als het gewoon weer tijd is voor de grote schoonmaak, maar u er zelf weinig voor voelt om de handen uit de mouwen te steken. Wij doen het graag voor u!

Ook kunt u ons inschakelen voor periodieke schoonmaak. Volgens de gemaakte afspraken reinigen we dagelijks, wekelijks of maandelijks uw woning van onder tot boven zodat u zich zelf nooit meer zorgen hoeft te maken over een schoon huis.

Dit doen wij ook bij de oplevering van uw nieuwbouw- of verbouwde woning. De laatste loodjes wegen doorgaans het zwaarst zegt men. Schakel ons dan in om deze laatste loodjes draaglijker te maken zodat u zich alleen nog maar hoeft te bekommeren om de nieuwe plaats van de bank of welke vaas u op het dressoir zet.

Dakgoten, dakkapellen en daklijsten reinigen is een vervelende klus om zelf te doen. Het kost veel tijd en in veel gevallen moet u zelf de ladder op. Maak het uzelf gemakkelijk en laat ons de dakreiniging verzorgen. Het loont om minimaal eenmaal per jaar uw dak en toebehoren te laten reinigen. Zo gaan de materialen veel langer mee en oogt de woning weer lekker fris.

Ditzelfde geldt voor de ramen, kozijnen en vensterbanken in uw woning. Professioneel schoongemaakte kozijnen, vensterbanken en ramen zijn niet alleen een lust voor het oog, maar dragen ook bij aan de duurzaamheid van de materialen. Door deze onderdelen van uw woning door ons te laten reinigen zult u veel langer plezier hebben van de vensterbanken, ramen en kozijnen in en buiten uw woning.

Klusjes in en rond het huis

Schoonmaken is niet het enige wat we bij Zebeko goed kunnen. We hebben door de jaren heen ook ruime ervaring opgedaan met tal van overige klusjes in en rondom een woning. Een lekkende kraan? Last van een verstopping? Hulp nodig bij het behangen? Laminaat laten leggen door een professional? Of binnen- en buitenschilderwerk uitbesteden aan een vakman? Laat het gerust aan ons over en wij zorgen dat de klus snel en adequaat geklaard wordt!

Wat u daarbij van ons kan verwachten?

Gedegen vakkennis, professionele materialen, een snelle inzetbaarheid en vooral betrouwbaarheid. Afspraak is afspraak en indien u ons inschakelt voor uw klus in en rondom uw woning komen we deze graag na!