zebekozebeko

Verhuur van linnen

Niet alleen met de periodieke (wissel) schoonmaak van Zebeko houd u meer tijd over voor de leuke dingen in het leven maar ook tijdens uw vakantie willen wij u graag van dienst zijn om het was en strijk werk van uw linnen uit handen te nemen.

Linnen huren bij Zebeko

Zebeko bied naast de diensten om uw vakantiehuis geheel te reinigen ook de mogelijkheid om het linnengoed te huren. U kunt bij ons een bestelling plaatsen voor al uw beddengoed, handdoeken en badlakens. Wij komen deze op het door u gewenste moment brengen en ook weer ophalen. Uiteraard staat het u ook vrij deze op locatie te komen halen. Op deze manier kunt u volop genieten van uw kostbare tijd en welverdiende vakantie. Het linnen kan voor zowel korte als lange termijn gehuurd worden bij Zebeko. Wij geven uw graag telefonisch of via de email antwoord op al uw vragen m.b.t. de inhuur van het linnen.

Naast die inhuur van uw linnen helpen we u ook graag met:

  • Grondig schoonmaken
  • Periodiek schoonmaken
  • Schoonmaak bij oplevering van een nieuwbouw- of gerenoveerde woning
  • Wassen van ramen, kozijnen en vensterbanken
  • Was en strijkwerk

Neem direct contact op voor meer informatie over het inhuur van uw linnen via telefoonnummer 06 22 11 17 40 of mail ons voor een vrijblijvende offerte op maat op info@zebeko.nl!