zebekozebeko

Schilderwerkzaamheden

Schilderwerkzaamheden in en buiten het huis uitbesteden? Een verstandige zaak! Schilderwerk in en aan uw woning is een secure aangelegenheid waar u jaren van kunt profiteren indien dit goed gebeurt. Anderzijds zorgt niet professioneel geschilderd schilderwerk juist voor veel problemen. Zebeko heeft jarenlange ervaring met schilderwerkzaamheden in en rondom de woning en verzorgt graag het binnen- en of buitenschilderwerk voor u!

Schilderwerkzaamheden door Zebeko

Zebeko, gevestigd in Middelburg (Zeeland) helpt u graag bij schilderwerk binnen en/of buiten uw woning. Schilderen is niet zo heel moeilijk, maar gaat het fout dan kan het schilderwerk u veel tijd en geld kosten. Gedegen schilderwerk zorgt er niet alleen voor dat uw woning weer fris en schoon oogt, maar beschermt uw woning ook tegen weersinvloeden zoals regen, wind, hagel en sneeuw. Indien het buitenschilderwerk niet goed is uitgevoerd kunt u problemen ondervinden aan muren, kozijnen en ramen. Denk hierbij aan houtrot, scheuren in de muren of schilderwerk wat afbrokkelt.

Zonde, want door het schilderwerk door een professional uit te laten voeren kan een geschilderde woning er weer jaren tegenaan zonder dat u er verder zelf nog naar om hoeft te kijken. Zebeko verzorgt deze schilderwerkzaamheden graag voor u zodat u tijd en geld bespaart, maar bovendien optimaal zult genieten van het nieuwe schilderwerk!

Naast schilderwerkzaamheden helpen we u ook graag met:

  • Grondig schoonmaken
  • Periodiek schoonmaken
  • Schoonmaak bij oplevering van een nieuwbouw- of gerenoveerde woning
  • Schoonmaak van dakkapel, dakgoot, dakgootranden en daklijsten
  • Wassen van ramen, kozijnen en vensterbanken
  • Behangen
  • Laminaat leggen
  • Overige kleine klusjes in en rondom de woning

Plan vandaag nog de schilderwerkzaamheden in en rondom uw woning in en geniet in een mum van tijd weer van professioneel geschilderde muren, deuren en kozijnen. Neem direct contact met ons op via telefoonnummer 06 22 11 17 40 of mail ons voor een vrijblijvende offerte op maat op info@zebeko.nl!