zebekozebeko

Ramen en kozijnen wassen

Ramen en kozijnen wassen is voor veel mensen een klus die ze liever niet zelf uitvoeren, zeker wanneer u zelf de ladder op moet en u zich hier niet comfortabel bij voelt. Met onze schoonmaakdienst aan ramen en kozijnen ontzorgen we u daarbij graag en nemen dit ‘vervelende’ klusje graag voor u uit handen zodat u uw kostbare tijd en energie kunt besteden aan de leukere dingen in het leven die niet te maken hebben met het wassen van ramen, kozijnen en vensterbanken!

Ramen en kozijnen wassen door Zebeko

Schoonmaakbedrijf Zebeko, gevestigd in Middelburg (Zeeland), verzorgt schoonmaakdiensten in en om uw woning. Het wassen van ramen en kozijnen is één van de services die wij aanbieden en waarmee wij u graag tijd en energie laten besparen. Hierbij nemen we niet alleen de ramen en kozijnen voor onze rekening, maar ook de omlijsting en de vensterbanken. Ramen en kozijnen wassen op regelmatige basis zorgt niet alleen voor een fris gevoel in uw woning – omdat zonlicht bijvoorbeeld beter binnen komt – maar ook voor een langere levensduur van de materialen. Aanslag aan de buitenzijde van de kozijnen kan bijvoorbeeld gaan rotten en er voor zorgen dat u de kozijnen voortijdig al moet vervangen. Voorkom veelvoorkomende problemen aan ramen en kozijnen door gebruik te maken van onze schoonmaakservice en geniet van het uitzicht door de zorgvuldig gewassen ramen in uw woning.

Wij helpen u graag met ramen en kozijnen wassen, maar ook met:

  • Grote/grondige schoonmaakbeurten van uw woning
  • Periodieke schoonmaak
  • Schoonmaak bij oplevering van een nieuwbouw en/of verbouwde woning
  • Schoonmaak van dak, dakkapel, dakgoot, dakgootranden en daklijsten
  • Behangen
  • Schilderwerk
  • Laminaat leggen
  • Kleine klusjes in en rond uw woning

Plan vandaag nog onze schoonmaakwerkzaamheden aan uw ramen en kozijnen in en geniet in no-time van schone en frisse ramen, kozijnen en vensterbanken. Neem direct contact met ons op via telefoonnummer 06 22 11 17 40 of mail ons voor een vrijblijvende offerte op maat op info@zebeko.nl!