zebekozebeko

Periodieke (wissel) schoonmaak

Wat is er nu fijner dan iedere week, iedere maand of ieder kwartaal uw woning te betreden die weer helemaal fris en schoon is dankzij onze periodieke schoonmaak dienst? Met onze periodieke schoonmaakservice voorzien we uw woning van een schoonmaak beurt op afgesproken tijden.Niet langer verliest u uw kostbare tijd en energie aan het schoonmaken van uw woning en houdt u dus tijd en energie over voor de leukere dingen in het leven die helemaal niets met (periodiek) schoonmaken te maken hebben. Wij steken graag de handen uit de mouwen voor u en zorgen er voor dat u iedere keer opnieuw zult genieten van een woning die helemaal spik en span is!

Periodieke (wissel) schoonmaak door Zebeko

Schoonmaakbedrijf Zebeko, gevestigd in Middelburg (Zeeland), verzorgt al jaren schoonmaakdiensten in en om woningen en vakantiehuizen. Onze periodieke schoonmaakdienst is ideaal voor verhuurders van woningen en/of vakantiehuizen, maar ook voor de ‘gewone’ particulier. Uw tijd is kostbaar en kunt u maar eenmaal besteden. Een bedrijf wat periodiek de schoonmaakdiensten voor u uit handen neemt zorgt voor meer tijd en meer energie, maar bovenal ook rust in het hoofd. U hoeft uzelf niet langer te verwijten dat het nu echt weer eens tijd wordt voor een grondige schoonmaakbeurt en geniet op gezette tijden van een woning die van onder tot boven is gereinigd. Als schoonmaakbedrijf ontzorgen we u graag en onze periodieke schoonmaak service zorgt er voor dat u een blijvend gevoel van rust en frisheid zult ervaren in en om uw woning.

Dit doen wij niet alleen middels onze periodieke schoonmaak service, maar ook:

  • Met onze grondige schoonmaak service (geen enkel hoekje wordt overgeslagen)
  • Door ramen en kozijnen te reinigen
  • Bij nieuwbouw en/of gerenoveerde woningen
  • Door de dakkapel, de dakgoot en daklijsten te reinigen
  • Via kleine klusjes in en om het huis

Plan vandaag nog onze periodieke schoonmaakdienst voor uw woning in en geniet in no-time weer van een opgeruimde, frisse en grondig schoongemaakte woning. Neem direct contact met ons op via telefoonnummer 06 22 11 17 40 of mail ons voor een vrijblijvende offerte op maat op info@zebeko.nl!