zebekozebeko

Opleveringsschoonmaak

Betrekt u binnenkort uw nieuwbouwwoning of heeft u recentelijk te maken gehad met een verbouwing aan uw bestaande woning? Dan kan opleveringsschoonmaak voor u een uitkomst zijn! Met onze opleveringsschoonmaak verzorgen we de schoonmaak aan uw nieuwbouwwoning of na de renovatie/verbouwing van uw huidige woning, zodat u direct met een frisse start kunt beginnen aan de nieuwe periode in uw nieuwe en/of verbouwde woning. Want waarom zou u immers uw kostbare tijd en energie willen verliezen aan een ‘vervelend’ klusje als schoonmaken na een oplevering, als u de klus net zo gemakkelijk uit handen kunt geven aan een gerenommeerd schoonmaakbedrijf wat al jaren ervaring heeft met schoonmaakservices

Opleveringsschoonmaak door Zebeko

Zebeko schoonmaakbedrijf, gevestigd in Middelburg (Zeeland), voorziet graag in al uw schoonmaakwerkzaamheden in en om het huis. Met onze opleveringsschoonmaakservice zorgen we er voor dat uw woning (nieuwbouw of renovatie) helemaal spik en span is voordat u de eerste stap over de nieuwe drempel zet. Wij ontzorgen u graag middels onze schoonmaakdiensten zodat u tijd en energie overhoudt die u kunt besteden aan de leukere dingen in het leven, zoals bijvoorbeeld het inrichten van de nieuwe of verbouwde woning. U hoeft niet langer op te kijken tegen de grote schoonmaak na de oplevering, wat toch wel de keerzijde is van een nieuwe of verbouwde woning voor velen. Wij nemen dit klusje graag voor u uit handen en zorgen er met onze opleveringsschoonmaak voor dat de nieuwe of verbouwde woning van onder tot boven wordt gereinigd zodat u direct kunt genieten van de nieuwbouw of verbouwde woning!

Naast onze opleveringsschoonmaak service, helpen we u ook graag met:

  • Grondige schoonmaak
  • Periodieke schoonmaak
  • Reiniging van de dakkapel, dakgoot(randen) en daklijsten
  • Schoonmaken van ramen en kozijnen
  • Behangen
  • Laminaat leggen
  • Schilderwerk
  • Kleine klusjes in en om het huis

Plan vandaag nog onze opleveringsschoonmaak voor uw nieuwbouw of verbouwde woning in en geniet in no-time van een opgeruimde, frisse en grondig schoongemaakte woning. Neem direct contact met ons op via telefoonnummer 06 22 11 17 40 of mail ons voor een vrijblijvende offerte op maat op info@zebeko.nl!