zebekozebeko

Klusjes in en rond het huis

Kleine klusjes in en rond het huis uitbesteden? Een verstandige zaak! Soms heeft u namelijk helemaal geen tijd om deze kleine klussen in en om het huis zelf uit te voeren of heeft u simpelweg niet de kennis en/of de middelen om de klus succesvol uit te voeren. Zebeko biedt uitkomst en helpt u graag met kleine klusjes in en rond uw woning zodat u tijd en energie overhoudt voor zaken die helemaal niets te maken hebben met klussen in en rondom uw woning!

Klusjes in en rond het huis door Zebeko

Een lekkende kraan? Last van een verstopping? Hulp nodig bij het leggen van laminaat of het behangen van de muur? Schoonmaakbedrijf Zebeko, gevestigd in Middelburg (Zeeland) ontzorgt u graag en staat klaar om kleine taken in en rond het huis voor u uit handen te nemen. In veel gevallen is de oplossing simpel en het probleem gemakkelijk te verhelpen. U kunt veel tijd en geld besparen door deze kleine klusjes in en rond uw woning door ons uit te laten invoeren in plaats van een aannemer, loodgieter of andere vakspecialist in te schakelen om het probleem te laten verhelpen. Deze professionals rekenen doorgaans de hoofdprijs voor hun diensten terwijl wij precies hetzelfde voor u kunnen betekenen. Met onze jarenlange ervaring weten wij de meeste problemen snel en adequaat voor u op te lossen zodat u zich kunt focussen op de zaken die u wél leuk vindt om te doen in plaats van u zorgen maken over de kleine klusjes in en rond het huis.

Wij helpen u graag met klussen in en rondom uw woning, maar ook met:

  • Grondig schoonmaken
  • Periodiek schoonmaken
  • Schoonmaak bij oplevering van een nieuwbouw of verbouwde woning
  • Reinigingswerkzaamheden aan het dak (dakkapel, dakgoot, daklijst)
  • Wassen van ramen en kozijnen
  • Schilderwerk in en rondom uw woning

Neem vandaag nog contact met ons op om uw klus in of rond uw woning met ons te bespreken en te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen. Vraag een vrijblijvende offerte op via info@zebeko.nl of bel ons direct op 06 22 11 17 40!