zebekozebeko

Grondige schoonmaak

Een grondige schoonmaak inplannen? Een goed idee! Een grote schoonmaakbeurt eens in het jaar, per kwartaal of gewoon iedere maand zorgt er niet alleen voor dat u geniet van een frisse woning, maar ook zorgt het voor rust in het hoofd. Niet langer hoeft u uzelf nog verwijten te maken dat de grote schoonmaakbeurt toch echt weer eens gedaan moet worden. Wij nemen deze tijdrovende en vermoeiende klus graag van u over zodat u uw kostbare tijd en aandacht kunt besteden aan de belangrijkere dingen in het leven die niets met grondig schoonmaken te maken hebben!

Grondige schoonmaak door Zebeko

Zebeko schoonmaakbedrijf, gevestigd in Middelburg (Zeeland), verzorgt graag schoonmaakdiensten in en om uw woning of vakantiehuis. Bij een grondige schoonmaak nemen we uw woning grondig onder handen en vergeten daarbij geen plekje over te slaan. Ramen en deuren? Roosters van de afzuigkap? De vloer en plinten? Vanzelfsprekend tijdens onze grondige schoonmaakbeurt!

Al het meubilair gaat aan de kant tijdens de grote schoonmaakbeurt zodat u na afloop weer kunt genieten van een frisse woning waar geen restje stof, vuil of vet meer te vinden is. Ideaal wanneer u een (uitbundig) feestje heeft gehad of wanneer de lente om de hoek staat en de schoonmaakkriebels als vanzelf op komen dagen. Wij steken graag de handen voor u uit de mouwen en zorgen er voor dat uw woning weer helemaal spik en span is!

Dit doen wij middels onze grondige schoonmaak, maar ook:

  • Als periodieke schoonmaakdienst
  • Bij een oplevering van een nieuwe of gerenoveerde woning
  • Voor dakkapellen, dakgoten en daklijsten
  • Via kleine klusjes in en rond het huis

Plan vandaag nog een grondige schoonmaakbeurt voor uw woning in en geniet in no-time weer van een frisse, opgeruimde en grondig schoongemaakte woning. Neem direct contact met ons op via telefoonnummer 06 22 11 17 40 of mail ons voor een vrijblijvende offerte op maat op info@zebeko.nl!