zebekozebeko

Dakreiniging

Het reinigen van de dakkapel, de dakgoot (randen) en de daklijsten is een vervelende klus, maar oh-zo belangrijk. Dankzij dakreiniging profiteert u niet alleen van een langere levensduur van de materialen, maar verhoogt u ook de uitstraling van uw woning. De woning oogt weer fris, regenwater kan gemakkelijker zijn weg naar de aarde vinden en de dakkapel, de dakgoot en de daklijsten zullen vele malen langer meegaan. Als professioneel schoonmaakbedrijf neemt Zebeko reinigingswerkzaamheden aan het dak van uw woning graag voor u uit handen, zodat u tijd en energie overhoudt voor de leukere dingen in het leven die niets met dakreiniging te maken hebben!

Dakreiniging door Zebeko

Schoonmaakbedrijf Zebeko, gevestigd in Middelburg (Zeeland), verzorgt graag de schoonmaakwerkzaamheden in en rondom uw woning. Het reinigen van de dakgoot, de dakgootranden, de daklijsten en de dakkapel is essentieel voor uw woning. Vooral in het najaar, wanneer de bladeren de dakgoten verstoppen en vergroeid raken met het dak van uw woning is het noodzaak om deze tijdig te verwijderen. Het oogt niet alleen beter, maar is ook noodzakelijk voor een optimale levensduur van de gebruikte materialen en helpt verstoppingen en overstromingen te voorkomen.

Voor velen is dakreiniging echter een klusje wat vaak uitgesteld wordt of helemaal niet gedaan wordt met alle consequenties van dien. Misschien wilt u liever niet zelf het dak op of kijkt u er enorm tegenop om het dak en de toebehoren te reinigen. De dakreinigingsservice van Zebeko biedt in dat geval uitkomst. Wij zorgen er voor dat uw dakkapel, de dakgoot, de dakgootranden en de daklijsten bladervrij en helemaal schoon zijn zodat uw woning helemaal klaar is voor het nieuwe seizoen.

Naast onze dakschoonmaakdienst helpen we u ook graag met:

  • Een grote schoonmaakbeurt van uw woning
  • Periodieke schoonmaak van woning en/of vakantiehuis
  • Schoonmaak na oplevering van nieuwbouw of een verbouwde woning
  • Het reinigen van ramen en kozijnen
  • Schilderwerk
  • Behangen
  • Laminaat leggen
  • Kleine klusjes in en om het huis

Plan vandaag nog onze schoonmaakwerkzaamheden aan uw dak in en geniet in no-time van een schoon en fris ogend dak. Neem direct contact met ons op via telefoonnummer 06 22 11 17 40 of mail ons voor een vrijblijvende offerte op maat op info@zebeko.nl!